طرز تهیه و تنظیم سس کچاپ خانگی قادر است لذت یک غذای سلامت را کامل شدن نماید . از در بین قفسه‌های منحصربه‌فرد سس در فروشگاه‌ها این دسته سس مدام بخشی از انتخاب‌های قطعی است . به‌راحتی می‌توان بیان کرد سس کچاپ محبوب‌ترین و پرکاربردترین سس‌هاست . این محبوبیت بی‌دلیل نیز نیست . کم نیستند کسانی‌که تصور میل کردن کشلقمه , لازانیا , گونه های ساندویچ و غیره فارغ از سس کچاپ برایشان ممکن نیست . خبر عالی این است که شما میتوانید سس کچاپ را خودتان صحیح نمائید ; سوای هیچ ماده‌ی حفظ کننده و ناسالم , با مزه دلخواه . می توانید ترشی , شوری و شیرینی سس را خودتان گزینش فرمایید . برای فراگیری طریق تنظیم سس کچاپ خانگی با این مقاله اسنپ‌فود همراه باشید .

یادگرفتن شیوه تنظیم سس کچاپ خانگی از کجا آمده است
سس کچاپ احتمالاً‌ متولد قرن هفدهم میلادی است . بااین‌همه دیدنی است بدانید سس کچاپ مدرن به سس کچاپ قرن‌هفدهمی هیچ شباهتی ندارد . سس کچاپی که ما می شناسیم کمتر از دو قرن قدمت دارااست . از نیمه‌ی قرن نوزدهم به‌بعد است که سسی قرمزرنگ , درست‌شده با گوجه‌فرنگی و سرکه , اسم کچاپ گرفت .

در قرن هفدهم کچاپ اسم سسی بود که برای ماهی تدارک می‌دیدند . اتفاقاً خویش کچاپ نیز معنای ماهی می دهد و می‌توان اظهار کرد سس ماهی است . در تهیه‌ی آن نیز از ماهی به کارگیری می شد . مواد کلیدی سس کچاپ قرن‌هفدهمی از این قرار بود : ماهی کولی , خرچنگ , صدف , گردو , لوبیاقرمز , لیمو , انگور و خیار .

بد نیست بدانید کچاپ اولِ قرن نوزدهم هم به کچاپ مدرن شباهتی ندارد . در آن زمان به هر سسی که سرکه در آن به کار رفته بود کچاپ می‌گفتند .

شیوه تنظیم سس کچاپ مدرن که گوجه‌فرنگی و سرکه پایه‌ی آن باشد یک سلیقه‌ی کاملاً امریکایی است . درواقع رنگ و مزه سس کچاپ مدرن را بایستی در علاقه‌ی مفرط ساکنان ینگه‌دنیا به گوجه‌فرنگی جست‌وجو کرد .

مواد اول برای نحوه تهیه و تنظیم سس کچاپ خانگی
مواد نخستین برای شیوه تنظیم سس کچاپ خانگی دوچندان در دسترس است . همانند نحوه مواد اول برای سس خانگی کشلقمه , مواد نخستین این سس را نیز می‌توان در هر آشپزخانه‌ای پیدا کرد . اما دست شما برای تغییر‌و تحول در مواد اول گشوده است . چه بسا در شرایطی که ادویه‌های حیاتی نیز دراختیار نباشد , مدام افزودنی‌ها و چاشنی‌های دلخواه شما قادر است مزه دوست‌داشتنی‌تری برایتان به ارمغان بیاورد . طریق تهیه و تنظیم سس کچاپ خانگی به اندکی وقت و این مواد نخستین نیاز دارااست :

پیاز میانگین : یکی
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه
پوره‌ی گوجه‌فرنگی : ۵۰۰ گرم
سرکه : ۳۵۰ گرم
آب : ۲۰۰ میلی‌لیتر
شکر قهوه‌ای : ۱۵۰ گرم
نمک : نصف قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا : یک‌دوم قاشق چایخوری
فلفل جامائیکایی آسیاب‌شده : یک‌چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به‌اندازه‌ی دلخواه
عسل : در صورت رغبت برای جایگزینی با شکر , نصف قاشق غذاخوری
روش تهیه سس گوجه فرنگی تازه با فلفل
پیاز را به‌صورت مضاعف ریز خرد فرمایید .
یه خرده روغن در ماهیتابه بریزید و بگذارید با شعله کم گرم شود .
پیاز خردشده را درون روغن داغ بریزید و اذن دهید برای چندین دقیقه حرارت ببیند و قابل انعطاف شود .
سیر را مضاعف ریز خرد نمائید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید . آنها‌را به پیازهای تفت‌داده و نرم‌شده طولانی تر نمایید .
پیاز و سیر تفتیده را از روغن جدا فرمائید و باطن یک قابلمه بریزید .
پوره‌ی گوجه‌فرنگی را به‌همراه آب و سرکه درون قابلمه بریزید .
شعله را بسیار نمائید و اذن دهید بجوشد و آب آن گرفته شود .
شکر و نمک و فلفل را به مایه طولانی تر نمایید .
می توانید به‌جای شکر از نصف قاشق عسل و نصف قاشق شکر به کار گیری نمایید .
مواد را به‌خوبی با نیز ادغام فرمائید .
اذن دهید برای ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند .
در حین زمانی‌که سس روی شعله است از هم‌زدن غافل نشوید ; مخصوصاً حواس‌تان باشد که در دقایق آخری سس شما ته نگیرد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Luis دفتر طراحی گرافیکی نوین ردیاب خودر رادار آموزش گوگل ادوردز پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز چطور میتوانیم از اینستاگرام به درامد برسیم Brandon Hemad فیلم و سریال های ایرانی سال 2020 kishnet.parsablog.com